Våra behandlingar

Maila oss:

info@luleabilrostskydd.se

Ring oss:

0920 22 48 00

070 414 23 32

Luleå Bilrostskydd

Alla bilar rostar... Även din!

Rostskydd

 

Vi erbjuder flera olika typer av behandlingar allt från den klassiska såkallade underredes behandlingen ändå upp till våran största behandling som kallas för Fullständig Rostskyddsbehandling, i dessa behandlingar används speciellt framtagna sprutscheman specifika för varje bil, detta för att få ett heltäckande rostskydd på alla typer av bilar!

Fullständig Rostskyddsbehandling

 

 

Swerusts fullständiga rostskyddsbehandling är en väl värd investering för din bil. I denna behandling går vi igenom alla de områden där rosten kan finnas för att förhindra spridning av rost och förebygga dess framfart. Behandlingen passar dig som tänkt behålla bilen mer än 6 år eller om rostskyddet är undermåligt.

 

Behandlingen består av fullständig underredesbehandling, balkrostskydd och markplansrostskydd tillsammans. Varje rostskyddsbehandling utförs på sitt speciella sätt med unik utrustning och med utvalda rostskyddsprodukter för de olika detaljerna. Varje bilmodell behandlas efter ett unikt sprutschema. Behandlingen tar totalt 3 dagar.

Mellanbehandling

 

 

Swerusts Mellanbehandling passar dig som planerar att behålla bilen under ca: 5 år eller om rostskyddet är undermåligt. Rostskyddsbehandling består av fullständig underredes- och balkbehandling samt en enklare variant av markplansrostskydd.

 

Varje bilmodell behandlas efter ett unikt sprutschema. Swerusts mellanbehandling tar totalt 3 dagar.

Basbehandling

 

Swerusts Basbehandling är en enklare rostskyddsbehandling

som passar dig som har en äldre bil. Nederkant av dörrar,

huv och baklucka rostskyddas invändigt och delar av

bottenplattan rostskyddas utvändigt.

 

Varje bilmodell behandlas efter ett unikt sprutschema.

Swerusts basbehandling tar totalt 3 dagar.

 

 

Stegbehandling

 

 

Swerusts Stegbehandling är den enklaste av våra behandlingar. Rostskyddsbehandlingen passar dig som har en ny bil då behandlingen kan uppgraderas till t.ex. Fullständig rostskyddsbehandling vid ett senare tillfälle. Då betalar du endast mellanskillnaden.

 

Varje bilmodell behandlas efter ett unikt sprutschema. Swerusts stegbehandling tar totalt 2 dagar.

Maila oss: info@luleabilrostskydd.se

Ring oss: 0920 22 48 00

070 414 23 32

Copyright @ All Rights Reserved